Voorlees verhalen voor kinderen

De beste Minecraft huisbouwer met Tim’s wedstrijden!

Een jongetje heette Tim. Hij hield van Minecraft spelen. Hij speelde het elke dag. Tim was heel slim in het bouwen van huizen in het spel. Hij maakte mooie huizen met veel kamers, ramen en deuren.

Een dag besloot Tim om een wedstrijd te houden. Hij nodigde al zijn vrienden uit om mee te doen. De regel was simpel: bouw het mooiste huis in Minecraft en win een prijs. Tim’s vrienden waren heel enthousiast en begonnen met bouwen.

Tim begon ook met bouwen. Hij gebruikte veel verschillende blokken: stenen, hout, glas en ijzer. Hij maakte een mooi huis met veel verdiepingen. Het huis had een tuin, een zwembad en een garage. Tim was heel trots op zijn huis.

Op de dag van de wedstrijd kwamen Tim’s vrienden naar zijn huis. Ze waren heel onder de indruk van het mooie huis. Tim’s vrienden hadden ook prachtige huizen gebouwd, maar Tim’s huis was het mooiste. Tim won de wedstrijd en kreeg een mooie prijs.

Tim’s vrienden waren heel blij voor hem. Tim was heel blij dat hij had gewonnen, maar hij was ook blij dat zijn vrienden zo’n mooi huis hadden gebouwd.

Vanaf die dag, bouwde Tim nog veel mooiere huizen in Minecraft, en organiseerde hij vaak wedstrijden voor zijn vrienden, die steeds meer vaardigheid kregen in het bouwen van huizen, en zo worden de huizen in de wereld van Minecraft steeds mooier.


Geplaatst

in

door

Tags: