Voorlees verhalen voor kinderen

Kom mee wandelen met Pieter en zijn liefdevolle hond Bo!

Pieter was een jongetje met een lieve hond genaamd Bo. Elke ochtend nam Pieter Bo mee voor een wandeling in het park. Pieter was altijd zo blij om Bo uit te laten, want Bo was zijn beste vriend.

Op een ochtend waren ze op weg naar het park. Pieter had Bo aan de lijn en ze liepen samen naar het park. Bo was zo blij om buiten te zijn, hij snuffelde overal en rende rond. Pieter keek naar Bo en lachte.

Ze kwamen bij een grote open plek in het park. Er was een groot grasveld waar Bo kon rennen. Pieter liet Bo van de lijn en Bo rende gelijk weg. Hij rende rond en maakte sprongen. Pieter keek naar Bo en was zo blij om te zien hoe gelukkig Bo was.

Na een tijdje rende Bo terug naar Pieter. Bo was zo blij om terug te zijn bij Pieter. Pieter aaide Bo over zijn rug en Bo likte Pieter’s gezicht. Pieter lachte en gaf Bo een koekje.

Ze bleven nog een tijdje in het park, maar toen begon het donker te worden. Pieter zei tegen Bo dat het tijd was om terug te gaan naar huis. Bo keek naar Pieter met grote ogen, hij wilde nog niet naar huis. Pieter lachte en zei dat ze de volgende ochtend weer terug konden komen. Bo leek tevreden en samen gingen ze naar huis.

Toen ze thuiskwamen, gaf Pieter Bo een laatste aai en gaf hem een koekje. Bo at het koekje snel op en sprong op Pieter’s bed. Pieter keek naar Bo en wist dat hij de beste hond ter wereld had. Hij kroop naast Bo en sliep met een grote glimlach op zijn gezicht.


Geplaatst

in

door

Tags: