Voorlees verhalen voor kinderen

Loki en de fijne knuffel

Er was eens een hond genaamd Loki. Loki was een grote, bruine hond met een witte snuit en oren. Hij was erg slim en lief, maar hij had één probleem: hij wilde niet met de bal spelen.

Elke keer als zijn baasje de bal gooide, keek Loki ernaar en liep weg. Zijn baasje probeerde alles om hem te laten spelen, maar niets hielp. Loki wilde gewoon niet met de bal spelen.

Op een dag besloot zijn baasje om Loki mee te nemen naar het park. Daar waren veel andere honden die met ballen speelden. Loki keek naar hen en begon te janken. Zijn baasje begreep dat Loki jaloers was, omdat hij niet kon spelen zoals de andere honden.

Hij besloot om Loki een ander soort speelgoed te geven. Hij gaf hem een knuffel en Loki begon er gelijk mee te spelen. Hij liep ermee rond, gaf er kusjes aan en sliep ermee. Zijn baasje was zo blij om te zien dat Loki eindelijk speelde en was zo gelukkig met zijn nieuwe speelgoed!

Vanaf die dag, speelde Loki elke dag met zijn knuffel en was hij net zo gelukkig als de andere honden die met ballen speelden. Hij had gewoon een andere manier van spelen, maar dat maakte hem niet minder speciaal.


Geplaatst

in

door

Tags: